Markant Foto Club ‘De Heeg’

 Oktober  2021Op 9 september 2021 is het nieuwe clubseizoen begonnen. De foto’s voor het Vrije Onderwerp , die ingeleverd waren, werden door de leden uitvoerig besproken en van commentaar voorzien.

Op 23 september was Huub Veerkamp aan de beurt om zijn portfolio  te presenteren. Een variatie van o.a portretten, landschappen en natuurlijk kon de molen niet ontbreken. Een fijne avond die door Huub gladjes aan elkaar is gepraat.

14 oktober. Hoera, we konden weer in onze gezellige clubruimte terecht. Deze avond was Jef Fourasschen onze jury voor het Vrije Onderwerp. Op kundige wijze werden de foto’s van commentaar voorzien. Een mooie collectie met een aantal verrassende foto’s.

Het was niet makkelijk de “beste” foto’s te benoemen. Is eigenlijk ook niet zó belangrijk. Belangrijker is dat we fijne en leerzame avond hebben gehad.

De volgende clubavond is op 28 oktober. Dan kunnen we inleveren voor het verplichte onderwerp “Transport”.


Wilt u meer weten over onze club,  neem dan gerust contact op  met onze Penningmeester Joseph Vrijens, tel 043-3610597 of Joop Penders, Voorzitter tel. 043-3610587. En kijk ook eens op onze site www.senron.nl  die beheerd wordt door Sjeng Kruijntjens. Hier vindt u een overzicht van de clubactiviteiten, de foto’s die zijn ingeleverd voor de onderlinge besprekingen, Bondsfotowedstrijd , foto’s van onze leden in de z.g. Galerie Leden , links naar ander websites, o.a van onze leden en nog veel meer. Beslist een bezoekje waard.

Joop Penders.
                                        Foto’s gemaakt door Huub Veerkamp
wijkblad (1).jpg

wijkbl;ad (3).jpg wijkblad (2).jpg