Markant Foto Club ‘De Heeg’

 December  2020

November…

Alweer heeft Corona ons in de greep. Geen clubbijeenkomsten in de Boeckel.

Maar als alternatief hebben we toch nog een onderlinge, digitale wedstrijd kunnen houden.

Op 22 november hebben we 19 foto’s besproken en van commentaar voorzien.

Deze opmerkingen zijn samen met een puntenwaardering gebundeld en aan de leden toegestuurd. Wederom dank aan Lucas die onze gastheer was.

In december volgt een bespreking van de foto’s die eerder voor het Vrije onderwerp zijn ingeleverd.Joop Penders.

Wilt u meer weten over onze club,  neem dan gerust contact op  met onze Penningmeester Joseph Vrijens, tel 043-3610597 of Joop Penders, Voorzitter tel. 043-3610587.


En kijk ook eens op onze site www.senron.nl die beheerd wordt door Sjeng Kruijntjens. Hier vindt u een overzicht van de clubactiviteiten, de foto’s die zijn ingeleverd voor de onderlinge besprekingen, Bondsfotowedstrijd , foto’s van onze leden in de z.g. Galerie Leden , links naar ander websites, o.a van onze leden en nog veel meer. Beslist een bezoekje waard.                                                          Foto gemaakt  Door Sjeng Kruijntjens

Ik heb deze foto gemaakt voor Vrij Onderwerp.De foto is genomen op een wandeling.Ik heb er na een bewerking aan gedaan,in Photoshop. Gemaakt op 21-06-2020 -Lens 200mm-Lensopening F/4,0-afstand 2,10 meter  met Canon EOS 70D De bewerking is filter Radiaal vervagen in Photoshop.