Markant Foto Club ‘De Heeg’

  Juli  2019  Het verplichte onderwerp “Spoor”  is op 11 juni professioneel besproken door Patrick Dreuning. Hij ging uitgebreid in op compositie, kleurbalans, inhoud e.d. Het niveau verraste hem positief!

Op 25 juni stond de Jaarvergadering op het programma. De keuze van verplichte onderwerpen  zorgt  altijd voor een levendige discussie. Volgens “De meeste stemmen gelden” is uit 10 voorstellen gekozen voor Reflexie en Beweging.


De kettingfoto (s)zullen op 9 juni 2020 gepresenteerd worden. De aftrap zal binnenkort door Rob gegeven worden. Tijdens de zomeravond wandeling (16 juli) krijgen de fotografen instructies van Jo. Wat de tweede avondwandeling inhoudt( 10 augustus), is nog niet bekend.

Regelmatig zullen leden hun portfolio bespreken. Als eerste start Joseph, Joop zal nummer twee zijn.

De Jaarvergadering werd, zoals gewoonlijk, afgesloten onder het genot van een hapje en een drankje.


Wilt u meer weten over onze club,  neem dan gerust contact op  met onze Penningmeester Joseph Vrijens, tel 043-3610597 of Joop Penders, Voorzitter tel. 043-3610587. En kijk ook eens op onze site www.senron.nl die beheerd wordt door Sjeng Kruijntjens. Hier vindt u een overzicht van de clubactiviteiten, de foto’s die zijn ingeleverd voor de onderlinge besprekingen, Bondsfotowedstrijd , foto’s van onze leden in de z.g. Galerie Leden , links naar ander websites, o.a van onze leden en nog veel meer. Beslist een bezoekje waard.

Joop Penders.

Bijgevoegde foto is van Fred van Bun