Markant Foto Club ‘De Heeg’

  Mei  2019   Onderwerp” hadden .  Na een korte inleiding heeft hij onze foto’s zeer professioneel  en uitgebreid van commentaar voorzien. Zijn commentaar heeft hij  op papier heeft gezet ( wordt apart aan de leden toegestuurd). Er ontstonden levendige discussies. Hij was zeer te spreken over de diversiteit en de Op 9 april heeft fotograaf Rob van Hoorn onze foto’s besproken die het thema “Vrij kwaliteit van het ingeleverde materiaal, al vroeg hij hier en daar wel  extra uitleg  aan de maker(s). Op 23 april werd het eerste deel van de avond gebruikt om een drietal  voorstellen, die 4 van onze leden hadden uitgewerkt, nader toe te lichten. De toelichting bleek hard nodig, gezien de vragen en discussies.  De voorstellen zijn: Presentatie portfolio, Fotoketting en Thema Onderwerpen. In het programma voor het volgend seizoen, worden deze voorstellen verwerkt.

Na de pauze presenteerde  Rob Reijnders een aantal foto’s “uit de oude doos” (toch aardig om te zien), wat nieuwere werken en een impressie van een reis door IJsland. En indrukwekkend landschap goed weergegeven met prachtige natuuropnamen.

 

Wilt u meer weten over onze club,  neem dan gerust contact op  met onze Penningmeester Joseph Vrijens, tel 043-3610597 of Joop Penders, Voorzitter tel. 043-3610587. En kijk ook eens op onze site www.senron.nl  die beheerd wordt door Sjeng Kruijntjens. Hier vindt u een overzicht van de clubactiviteiten, de foto’s die zijn ingeleverd voor de onderlinge besprekingen, Bondsfotowedstrijd , foto’s van onze leden in de z.g. Galerie Leden , links naar ander websites, o.a van onze leden en nog veel meer. Beslist een bezoekje waard.

Joop Penders.Bijgevoegde foto is van Rob Reijnders.

Tijdens deze (vakantie) reis werd ik getroffen door de prachtige, soms wilde natuur: Vulkanisme, geisers, overstromingen en de gigantische krachten die dit eiland verscheuren.


                                                Tot ziens op een van onze club avonden.

Columnist–Joop Penders


Onderstaande foto is gemaakt door: Rob Reijnders