Markant

Editie-Heer/ Scharn / De Heeg /Eyldergaard /Vroendaal / Wittevrouweveld / Amby zuid

9e  jaargang   November  2017    NR  88

Op 10 Oktober was Remy Frints onze gast. Remy, werkzaam bij Media Groep Limburg, heeft ons een prima avond bezorgd met zijn bespreking van onze foto’s met als thema “Vrij” Remy zelf is ook fotograaf ( zie ook internet, beslist doen !) En dat bleek ook duidelijk uit zijn commentaar. Soms diepgaand, soms wat minder. Heel professioneel. Bij sommige foto’s kon hij alleen maar zeggen: ‘Wow, wat goed zeg!’

Tja….dan is commentaar natuurlijk overbodig. Een welgemeend applaus viel hem dan ook ten deel.

OP 24 OKTOBER HEBBEN TWEE VAN ONZE LEDEN EIGENWERK BESPROKEN. Een levendige discussie als gevolg.

Op 14 november wordt ingeleverd voor het ‘Verplichte’ onderwerp ‘Historie’. Tevens kan een foto ‘blind’ worden ingeleverd die op 28 November door een drietal leden gefileerd zal worden (eigen woorden !, Red.)


Wilt u meer weten over onze club,  neem dan gerust contact op  met onze Penningmeester Joseph Vrijens, tel 3610597 of Joop Penders, Voorzitter tel. 3610587. En kijk ook eens op onze site www.senron.nl  .  die beheerd wordt door Sjeng Kruijntjens. Hier vindt u een overzicht van de clubactiviteiten, de foto’s die zijn ingeleverd voor de onderlinge besprekingen, Bondsfotowedstrijd , foto’s van onze leden in de z.g. Galerie Leden  en nog veel meer. Beslist een bezoekje waard.                                       


                            Tot ziens op een van onze club avonden.

Columnist–Joop Penders

Onderstaande foto is gemaakt door: Foto:  Jan Pletzers

Deze foto is eigenlijk per toeval gemaakt. Ik was in de late nazomer, begin september, op de ambyerheide bezig met het maken van een aantal foto’s van zonsondergang. Gedurende het wachten op het mooie licht en mooie lucht zag ik deze jongedame  op een flink eind van mij vandaan in het korenveld naar mij kijken!  Dit was dus eigenlijk een mooie verrassing en kon het niet nalaten om haar even te fotograferen. Ondanks de grote afstand toch nog een aardig beeld geworden.

      Groetjes  Jan Pletzers